Iată programul casieriilor RAJA în perioada 1-5 iunie 2017

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada 01 – 05 iunie 2017, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop.

Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA.

Astfel, abonaţii interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare, în aceste zile, trebuie să ştie că joi, 01 iunie 2017, şi luni, 5 iunie 2017, toate casieriile vor fi închise.

Vineri, 2 iunie 2017, casieriile RAJA vor avea program normal de lucru, iar sâmbătă, 3 iunie 2017, casieria de pe strada Răscoala 1907 nr. 5, din municipiul Constanța va funcţiona în intervalul orar 9,00-13,00.

Începând de marți, 6 iunie 2017, toate casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*