Comerciant ilegal de țigări, depistat de jandarmi cu 200 de pachete de contrabandă

Comerciant ilegal de țigări, depistat de jandarmi. FOTO GMJ Constanța

Jandarmii constănțeni au surprins în Constanța o persoană care dorea să vândă, fără să îndeplinească condițiile prevăzute de lege, 200 pachete de țigări.

Potrivit Grupării Mobile Constanța, un echipaj de jandarmerie a desfăşurat sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 19.00, o acțiune punctuală în zona „Henri Coandă” din Constanța, unde a observat o persoană care oferea spre vânzare, din propriul autoturism, pachete de țigări. La vederea echipajului, acesta a devenit agitat și a pornit mașina. A fost somat, a oprit motorul și a coborât din autoturism. În interiorul autovehiculului, jandarmii au găsit 200 de pachete de țigări (4000 țigarete) inscripționate ”Ritm Blue” care aveau aplicate timbre din Republica Moldova.

Jandarmii au întocmit procesele-verbale de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le vor înainta împreună cu pachetele de țigări, lucrătorilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, din cadrul IPJ, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*