Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre FC Farul și Dinamo București

Jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre FC Farul și Dinamo București

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, alături de partenerii polițiști și pompieri, vor asigura ordinea publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul și Dinamo București, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I. Partida se dispută vineri, 20 august, începând cu ora 21.30, pe Stadionul Central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Clubul organizator a transmis că biletele puse în vânzare pentru acest meci au fost epuizate. În aceste condiții, jandarmii le recomandă celor care nu au achiziționat documente de acces la meci să nu se deplaseze la stadion, pentru a se evita aglomerația în jurul arenei sportive și eventuale tulburări ale ordinii publice.

Pentru a se evita aglomerația în jurul porților de acces în arena sportivă înainte de începerea partidei, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța recomandă suporterilor să vină la stadion începând cu ora 20.00, când va fi permis accesul spectatorilor în stadion.

Accesul în stadion este permis:

  • persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Este obligatorie prezentarea documentelor medicale care atestă situațiile de mai sus însoțite de un document de identitate.

Accesul la competiția sportivă se poate face cu participarea spectatorilor până la 75 la sută din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum un metru între persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*