Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată valabil pentru județul Constanța: RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență
RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80 – 90 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină, cantitățile de apă putând depăși 35 – 40 l/mp și pe arii restrânse 50 – 70 l/mp.

Ca urmare a acestei avertizări, RAJA SA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență, în perioada 07 iulie, ora 12.00 – 08 iulie, ora 16.00.

„Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite mail multe echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare”, au transmis reprezentanții societății.

Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi și spun că singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice – căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

„În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice. Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*