Cod galben de vânt puternic la Constanța până la ora 14.00

Cod galben de vânt puternic la Constanța FOTO: Primăria Constanța

Meteorologii au emis o atenționare de Cod galben de vânt puternic pentru județul Constanța, valabilă până la ora 14.00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse între 55 și 60 km/h.

În contextul acestui avertisment, autoritățile fac un apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare și a imobilelor aflate în construcție, pentru a evita riscul de accidente sau pagube materiale.

Pentru a asigura siguranța în trafic, conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

În cazul în care constănțenii sau agenții economici și asociațiile de proprietari se confruntă cu situații de urgență sau probleme legate de condițiile meteorologice, aceștia pot semnala în permanență la următoarele numere de telefon:

  •     Dispecerat Primăria Municipiului Constanța: 0241/550055
  •     Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală: 0241/484205 și 0341/922
  •     Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență: 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*