Autoturism de lux, de peste 100.000 de euro, furat din Germania, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism de lux furat din Germania, descoperit de polițiștii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism de lux, marca Audi A8, fabricație 2022, căutat de autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au desfășurat în seara zilei de 29 decembrie o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit, în Constanța, un autoturism marca Audi A8, aflat în posesia unui cetățean român. Acesta, în vârstă de 39 de ani, intenționa să vândă autoturismul contra sumei de 120.000 de euro.

„În urma verificărilor specifice și a cooperării operative cu autoritățile europene, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania cu o zi înainte. Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*