Tânăr de 24 de ani, lăsat fără permis după ce a fost prins gonind cu peste 160 Km/h în zona Mamaia Nord

Tânăr de 24 de ani, prins gonind cu peste 160 Km/h în stațiunea Mamaia. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din Năvodari au desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru verificarea respectării vitezei legale.

Astfel, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei, dintre care 26 pentru depășirea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226 cu viteza de 94 km/h într-o zonă cu limita legală de 50 km/h. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data de 27 martie, polițiștii au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord cu viteza de 161 km/h într-o zonă cu limita legală de 40 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*