Cod galben de vânt la Constanța

Constanța, sub Cod galben de vânt puternic FOTO Primaria Constanța

Meteorologii constănțenii au emis o avertizare cod galben de vânt puternic începând de astăzi, 11.02.2024, de la ora 08:00 până la ora 22:00.

În acest interval, vântul va prezenta intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55 – 65 km/h. Vremea se menține deosebit de caldă, cu maxime care se vor situa în jurul valorii de 17…18 grade și minime în jurul a 10 grade. Cerul va fi temporar noros, mai ales în a doua partea intervalului, când vor fi posibile ploi slabe.

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 10 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Protecție Civilă– 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*