CTnews TV: Gabriela Iacobici, primarul din Grădina, vorbește despre investițiile făcute în ultima perioadă în comună

Primarul comunei constănțene Grădina, Gabriela Iacobici și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
Primarul comunei constănțene Grădina, Gabriela Iacobici și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

Gabriela Iacobici, primarul din Grădina, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Gabriela Iacobici a vorbit de câteva investiții importante realizate în comună.

Astfel, sunt avansate lucrările la școala nouă din Grădina, un proiect de 1 milion de euro fără TVA, care urmează să fie finalizat în septembrie 2024. De asemenea, au fost finalizate achizițiile publice pentru table inteligente, măsuțe, băncuțe pentru școală.

Totodată, a fost depus un proiect de reabilitare a dispensarului din Grădina.

Gabriela Iacobici a precizat că a fost pietruit un drum între Cheia și Casian, că a fost finalizată lucrarea de iluminat public pe leduri și că se încheie cadastrarea generală a comunei.

Primarul din Grădina a mai spus că oferă pachete de Paște, dar și diplome și premii în bani celor care împlinesc 18 ani, 25 și 50 ani de căsătorie, seniorilor din 5 în 5 ani începând cu vârsta de 70 ani, precum și categoriilor cu venituri de până în 1500 lei/cap de locuitor.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*