#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la piesa de teatru “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit”, de la Casa de Cultură din Constanța

“Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit”, în premieră la Constanța. FOTO Teatrul Elisabeta

O comedie a Teatrului Elisabeta poate fi urmărită la Constanța, la sfârșitul acestei luni. Piesa de teatru “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit” este programată în data de 29 februarie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews –  https://www.youtube.com/c/CtnewsTV și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 18 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Soţii Griffin au o viaţă perfectă… mai puţin în dormitor. Domnul Griffin nu acceptă niciun fel de înfrângere, aşa că apelează la lecţiile unei cărţi de psihologie râvnite. Încercând să pună în practică diverse fantezii menite să reaprindă flacăra iubirii, soţii Griffin ajung să implice în această poveste personaje neobişnuite şi să dea naştere unor probleme şi mai mari.

O comedie despre viaţa în cuplu şi despre efectele (de multe ori hilare) ale terapiilor din cultura mainstream.

În distribuție: Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Vlad Ianuș

O producție a Teatrului Elisabeta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*