Cod Galben de polei în județul Constanța și Portocaliu în Tulcea și alte 14 județe

Frig și polei în județul Constanța până la sfârșitul săptămânii

Meteorologii nu au vești bune pentru Constănțemi: vreme rece și polei. Privind însă la vecini, situația este un pic mai bună. În Tulcea, Ialomița, Călărași este Cod Portocaliu cu ninsori, viscol și vizibilitate redusă.

Meteorologii au emis Codul Galben valabil din data de 22 martie ora 15.00 și până vineri, 23 martie, ora 20.00, cu ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece;

În Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest și în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie cu 45-55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată.

În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei.

Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, cu precădere în jumătatea de sud-est, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*