Aproape 300 de amenzi, aplicate de polițiștii constănțeni pietonilor care au traversat neregulamentar

Pietonii indisciplinați au fost amendați de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Constanța şi cei ai Serviciului Rutier Constanţa au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de pietonii care traversează strada neregulementar.

În cursul zilei de 10 aprilie, polițiștii constănțeni au aplicat 287 de sancțiuni contravenționale, pe raza municipiului Constanța.

În ceea ce privește statistica accidentelor rutiere, pe raza municipiului Constanța, în primele 3 luni ale anului 2019 s-au produs 20 de accidente rutiere pe fondul traversării neregulamentare de către pietoni, cu 4 mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

De asemenea, din analiza polițiștilor rutieri reiese faptul că traversarea prin loc nepermis este a doua cauză principală de producere a accidentelor rutiere, prima fiind neacordarea de prioritate autovehicule.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*