CNE Cernavodă oferă 24 de poziții în cadrul Programului de Internship 2021

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Societatea Nuclearelectrica (SNN) lansează programul „Internship-ul Tânărului Nuclearist”, în cadrul căruia oferă 24 de poziții pentru tinerii absolvenți de studii superioare de licență și master, masteranzi în curs. Se acordă o indemnizație lunară brută de 3.450 de lei, transport și cazare gratuite, pentru un program de 40 de ore pe săptămână.

Potrivit reprezentanților SNN, se caută absolvenți fără experiență, pe următoarele domenii:

  • Inginerie electrică – 1 loc;
  • Inginerie energetică – 6 locuri;
  • Ingineria sistemelor, calculatoare și tehnologia informației – 3 locuri;
  • Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale – specializare electronică aplicată – 1 loc;
  • Fizică/ fizică tehnologică/ inginerie fizică – 8 locuri;
  • Inginerie mecanică – 4 locuri;
  • Inginerie civilă – 1 loc.

De la candidați, SNN solicită capacitate de adaptare la un mediu de lucru strict reglementat prin proceduri de lucru, cunoștințe foarte bune pe domeniul studiilor absolvite, cunoștințe bune de limba engleză, capacitate de învățare si dorință de progres profesional, capacitate de analiză, capacitate de lucru în echipă, aptitudini de comunicare, cunoștințe și abilitați de operare PC (MS Office) cel puţin la nivel mediu. Pentru bibliografie, programa universitară aferentă facultății absolvite este suficientă.

Programul de internship începe pe 01 octombrie, durează patru luni și se desfășoară la Sucursala CNE Cernavodă. SNN acordă o indemnizație lunară brută de 3.450 de lei, pentru un program de 40 de ore/săptămână. Alte facilități oferite sunt transport gratuit la și de la locul de desfăşurare a programului de internship cu mijloace de transport în comun asigurate societate pentru internii domiciliați în localitățile Cernavodă, Constanța, Medgidia, Fetești și alte localități aflate pe traseul mijloacelor care efectuează transportul personalului din orașele menționate la centrală și retur, sau cazare gratuită în locuințe de serviciu pentru internii care au domiciliul în afara zonei de acoperire a mijloacelor de transport asigurate de unitate.

Cererile pot fi depuse până la data de 15 august, ora 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*