George Scupra: “Sunt evaluat, alături de alți colegi, pentru o candidatură la președinția CJ Constanța din partea PNL. Dacă în urma analizei rezultă că sunt soluția optimă sunt pregătit să îmi asum această funcție”

George Scupra, primarul orașului Ovidiu. FOTO CTnews

Primarul din Ovidiu, George Scupra, a anunțat că este evaluat alături de alți colegi pentru o candidatură la președinția Consiliului Județean Constanța din partea PNL. El a mai spus că dacă în urma analizei rezultă că este soluția optimă a informat că este pregătit să își asume această funcție.

George Scupra a reacționat în urma anunțului privind o posibilă candidatură a sa la președinția Consiliului Județean Constanța și a făcut mai multe precizări în legătură cu acest subiect.

“În urma anunțului public realizat de către mai multe partide, privind posibila candidatură a mea la președinția Consiliului Județean Constanța, în calitate de președinte al organizației PNL Ovidiu și președinte al Ligii Aleșilor Locali din cadrul organizației județene PNL Constanța, doresc să precizez următoarele aspecte:

În acest moment sunt evaluat și propus, alături de alți colegi, pentru o candidatură la președinția Consiliului Județean Constanța din partea PNL;

Dacă în urma analizei PNL rezultă că sunt soluția optimă pentru Consiliul Județean Constanța, am declarat deja public că sunt pregătit să îmi asum această funcție, bineînțeles condiționat de realizarea unui proiect viabil pentru județul Constanța;

Îmi doresc în continuare să candidez la Ovidiu, alături de echipa mea, pentru un nou mandat de primar al orașului;

Faptul că și cele două partide, PSD și AUR, m-au inclus în sondajele lor, nu poate decât să mă bucure, deoarece consider că astfel îmi este apreciată activitatea din cele 3 mandate de primar, chiar și de către reprezentații altor partide;

Respect în egală măsură liderii politici județeni cu care discut  PSD, AUR, PMP sau USR – fiind adeptul dialogului constructiv pentru binele urbei, proiectele administrative trebuind să primeze în fața ambițiilor și opțiunilor politice;

Sunt onorat și le mulțumesc celor ce s-au gândit la mine, însă prima mea opțiune rămâne să servesc orașul în care trăiesc, candidând din partea PNL la funcția de primar al orașului Ovidiu”, a spus George Scupra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*