Măsuri de siguranță pentru organizarea „Cupei României la Baschet Masculin”

Se va restricționa circulația, oprirea și staționarea autovehiculelor în parcarea Sălii Sporturilor. Foro: Primăria Constanța

Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța va găzdui, în perioada 11 – 15 februarie „Cupa României la Baschet Masculin”.

Pentru siguranța participanților la eveniment, sâmbătă, 11 februarie, luni, 13 februarie și miercuri, 15 februarie, în intervalul orar 06.00 – 22.00, se va restricționa circulația, oprirea și staționarea autovehiculelor în parcarea Sălii Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța. Accesul va fi interzis dinspre bulevardul Tomis spre parcarea Sălii Sporturilor. La accesul dinspre strada Mircea cel Bătrân spre parcare se va realiza un culoar de acces și ieșire.

De asemenea, se restricționează oprirea și staționarea autovehiculelor în parcările special amenajate de pe strada Decebal, atât pe partea dreaptă cât și pe partea stângă, pe tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. Se exceptează de la măsurile de restricție autovehiculele de tip taxi regăsite în stația special amenajată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*