Clubul Sportiv Medgidia anunță retragerea echipei de fotbal din Liga a III-a în semn de protest față de atitudinea Jandarmeriei Constanța care a interzis accesul spectatorilor la meci

Stadionul Iftimie Elisei Medgidia
Stadionul Iftimie Elisei Medgidia

Jocurile politice obscure practicate de Partidul Social Democrat atât la nivel național cât și în județul Constanța ating din păcate și domeniul sportiv al municipiului Medgidia. 

Clubul Sportiv Medgidia anunță retragerea echipei de fotbal din Liga a III- a, în semn de protest față de acțiunea abuzivă a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța care, prin adresele nr.2198040/22.08.2018 și 2198067/24.08.2018, interzice accesul spectatorilor pe stadionul aflat în incinta Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” Medgidia, la meciurile echipei de fotbal. 

Această decizie aberantă reprezintă o premieră în istoria sportului românesc și demonstrează, dacă mai era cazul, având în vedere și incidentele petrecute în data de 10 august 2018, că din păcate, instituțiile statului român au fost transformate în simple arme politice. 

Stadionul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” Medgidia se află pe locul trei în România în ceea ce priveşte numărul de locuri în tribune, 32.700 (după Arena Naţională, cu 55.634 locuri şi stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, cu 32.972) și nu a înregistrat până în acest moment niciun fel de incidente de securitate.

După doi ani de zile de eforturi susținute ale administrației publice locale care a finanțat atât actul sportiv cât și reabilitarea Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” dar și ale sportivilor legitimați, care au ajuns la performanțe naționale notabile, astăzi se încearcă prin metode obstructive distrugerea acestui domeniu sportiv.

„În calitate de primar al municipiului Medgidia doresc să trag un semnal de alarmă cu privire la abuzurile comise de reprezentanții Jandarmeriei Române și consider că instituțiile abilitate ar tebui să cerceteze modul în care comenzile politice interferează cu aplicarea legislației în vigoare. După zece ani în care orașul Medgidia a fost vitregit de sport, am înființat acest club sportiv în care activează peste treizeci de ramuri sportive. Iar acum, când am ajuns la performanțe, se dorește a se face totul praf. Această situație creată reprezintă o gravă jignire adusă tuturor cetățenilor municipiului nostru.” declară edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. RUSINE SA LE FIE CELOR DE LA JANDARMERIEI !!!
    DACA TOT SUNT “SMECHERI” AR FI TREBUIT SA INTERVINA SI SA INTERZICA VANZAREA FABRICII DE CIMENT CATRE FRANCEZI – SI SA DEA CU BASTOANELE LA CAP POLITICIENILOR CARE AU FACILITAT ACEST LUCRU – , AR FI TREBUIT SA INTERVINA SI SA PREVINA DISTRUGEREA UZINEI MECANICE IMUM, JANDARMERIA CONSTANTEANA AR FI TREBUIT SA DEA CU BASTOANELE IN CAPUL CLICII MAFIOTE CONSTANTENE (PSD – ISTA, PNL – ISTA, USR -ISTA, ETC.),
    N-AU FACUT ASTA, NU PREA FAC NICIODATA CEEA CE TREBUIE !!!
    TOATE INSTITUTIILE ASA-ZISULUI STAT ROMAN – COLONIE NEDECLARATA DUOA 1989 – LUCREAZA CONSTANT EXCLUSIV IMPOTRIVA INTERESELOR CETATENILOR ROMANI, CAMPIONI FIIND ASA-ZISUL SISTEM LEGISLATIV SI “JUSTITIA” – HA !HA ! HA ! CE IRONIE !!!
    CUI INTERZICETI VOI ACCESUL PE STADION, BA’, BOILOR ???!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*