Documentații PUZ, oferite spre dezbatere publică de Primăria Medgidia

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 09 mai 2022 în sala de ședințe a instituției, dezbaterile publice pentru consultarea documentațiilor PUZ, după cum urmează:

  1. P.U.Z.- PENTRU ZONA MIXTĂ DE SĂNĂTATE ȘI ZONE ADIACENTE- (locuire, comerț, culte, învățământ, MAPN, cazare mică, alimentație publică, servicii, sedii firmă) GENERAT DE IMOBILELE TERENURI CU NUMERELE CADASTRALE 104956 și 104957, beneficiar Primăria Medgidia: (între orele 10.00- 10.30);
  2. P.U.Z.- PENTRU ZONA MIXTĂ DE INDUSTRIE, COMERȚ/BIROURI, SPORT, AGREMENT ȘI EDUCAȚIE, GENERAT DE IMOBIL TEREN CU NUMĂR CADASTRAL 100843, beneficiar Primăria Medgidia: (între orele 10.30- 11.00).

Materialele referitoare la Planurile Urbanistice Zonale pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, la rubrica Interes Public – Transparență decizională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*