Clubul Loft din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei în urma unui concert al lui Puya

Clubul Loft la momentul atacului

Clubul Loft din stațiunea Mamaia a fost amendat, sâmbătă seară, cu 10.000 de lei, după ce la un concert al artistului Puya au participat mai multe persoane decât este permis în condiții de siguranță.

„În urma imaginilor difuzate în spațiul virtual, polițiștii constănțeni au efectuat verificări la un club din stațiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19.00 – 19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale. A fost aplicată sancțiunea prevăzută de articolul 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conform legii, organizarea şi desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum 2 metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*