CityPodcast: CulturALL cu Adelina Tocitu și invitatul ei, Daniel Citirigă, despre alegerile din SUA

Adelina Tocitu și Daniel Citirigă în podcastul CulturALL din rețeua CityPodcast
Adelina Tocitu și Daniel Citirigă în podcastul CulturALL din rețeua CityPodcast

Podcastul CulturALL din rețeaua CityPodcast s-a întors. De această dată, Adelina Tocitu vine cu o nouă direcție. Vorbim despre show-uri care nu ating numai cultura, muzica și arta, ci și subiecte de actualitate din economie, politică sau sfera socială.

Primul episod din noul sezon al CulturALL îl are ca invitat pe Daniel Citirigă, prodecanul facultății de Istorie și Științe Politice de la Universitatea Ovidius Constanța. Ascultă un show despre cum se desfășoară alegerile din SUA și cum a câștigat Donald Trump.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*