Trei constănțeni sunt gata să plece într-o competiție inedită în Europa. Votează-i și tu!

Slightly Bearded Bros vor să câștige
Slightly Bearded Bros vor să câștige


O cunoscută firmă de băuturi energizante organizează zilele acestea o competiție cât se poate de interesantă. Patru echipe din România au misiunea să parcurgă 7 țări europene în 7 zile și trebuie să se descurce doar cu doze de Red Bull drept monedă de schimb.

Una dintre aceste echipe este formată din 3 constănțeni. Remus Cartas, student la Facultatea de medicină din București a discutat despre acest concurs inedit cu jurnalistul Adrian Boioglu in cadrul podcastului OriginALL din rețeaua CityPodcast.

Ascultă înregistrarea emisiunii de la CityPodcast și apoi votează-i AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*