Căști audio, contrafăcute, de peste 1,7 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța

Căști audio, contrafăcute, de peste 1,7 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța. FOTO: AVR

Inspectorii vamali constănțeni au descoperit, în timpul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Republica Moldova, mii de căști audio contrafăcute, cu o valoare de piață ce ar fi depășit 1,7 milioane de lei.

Astfel, potrivit, Autorității Vamale Română, vameșii au descoperit 2.575 de căști audio fără fir, pentru telefon, și 793 de căști audio cu fir, pentru telefon, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii „Apple”.

Bunurile susceptibile a fi contrafăcute au fost reținute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Valoarea mărfurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 1.714.425 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*