Circulație îngreunată pe Autostrada A2 București – Constanța, din cauza unui accident între trei autoturisme

Atenție șoferi! Accident pe autostrada A2! FOTO arhiva DRDP Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 168, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, a avut loc un eveniment rutier fără victime în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre ele fiind imobilizat pe banda a doua.

Se circulă îngreunat, pe banda întâi, pentru câteva zeci de minute, până la extragerea autovehiculului în afara carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*