Circulația la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reorganizată, din 7 octombrie

Intersecția de la Delfinariu, reorganizată. FOTO Primăria Constanța

Circulația la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reorganizată, din 7 octombrie, iar echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Pentru fluidizarea traficului rutier, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reconfigurată. Începând de joi, pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.

Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul  Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Ca rute alternative, Primăria Constanța recomandă conducătorilor auto ca pe direcția strada Zorelelor- bulevardul Mamaia să folosească variantele:

-deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja și întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia;

– deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja și întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Rațiu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Niciodata pana acum n-am vazut asa un haos in circulatie.
    Ma intreb cine este geniul care vine cu tot felul de idei dintr-astea. Ei o numesc sistematizare, eu in numesc haos.
    Chiar si cei care vor veni dupa actualii vor avea enorm de mult de munca sa faca ceva sa functioneze cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*