Parcul din cartierul constănțean Tomis II a intrat în reabilitare

Parcul din cartierul Tomis II a intrat în reabilitare. FOTO Primăria Constanța

Un loc iubit de constănțeni, parcul Tomis II, va fi reabilitat. Spațiul urban va fi reorganizat pentru a fi redat locuitorilor orașului. În prezent, echipele administratorului drumului public desfășoară lucrări de reabilitare a zonei pietonale. Se demontează bordurile deteriorate pentru ca aleile de acces să beneficieze de infrastructură modernă.

Suprafața pietonală va fi decopertată și va fi dotată cu pavele la standarde actuale. Locuitorii orașului se vor bucura de o zonă cu spații sigure pentru petrecerea timpului liber.

Proiectul de reamenajare a parcului vizează și refacerea suprafețelor de spațiu verde care vor fi puse în valoare și întreținute.

Locuitorilor orașului li se recomandă să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*