Bogdan Huțucă: „Îi cer public președintelui PSD să prezinte cum arată dezastrul din Portul Constanța”

Portul Constanta. FOTO CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, este nemulțumit de decizia Ministerului Transporturilor de schimbare din funcție a managerului Portului Constanța, Florin Goidea, cu Florin Vizan, considerând că a fost o decizie pur politică.

Într-o postare pe Facebook, liderul liberal constănțean i-a cerut președintelui PSD, Marcel Ciolacu, să prezinte cum arată dezastrul din Portul Constanța, care ar reprezenta motivul schimbării lui Goidea din funcție.

„Astăzi (marți, 16 august – n.r.), într-o conferință de presă, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a încercat să justifice decizia de a-l schimba pe directorul performant al Portului Constanța și să mascheze regia din spatele acestei decizii, alături de ministrul Transporturilor. Îi cer public președintelui PSD să prezinte cum arată <<dezastrul>> din Portul Constanța. Care au fost concluziile rapoartelor de analiză asupra managementului lui Florin Goidea, astfel încât s-a ajuns la decizia de a înlocui politic un manager de succes cu o persoană fără niciun fel de pregătire în vederea derulării activității acestui gigant economic și de importanță strategică a României? Performanțele lui Goidea, investițiile, reparațiile și proiectele din fonduri europene se văd probabil cu greu, de după geamurile fumurii ale revoluționarului din PSD”, a scris parlamentarul constănțean.

Bogdan Huțucă apreciază că decizia de înlocuire a lui Florin Goidea de la conducerea CN Administrației Porturilor Maritime Constanța SA de către Florin Vizan a fost una politică, atât timp cât din rapoartele oficiale reiese că toți indicatorii economici ai Portului Constanța sunt pe creștere.

„Se vede clar că este vorba doar despre o decizie politică, iar declarațiile de astăzi nu fac altceva decât să confirme acest lucru. Totodată, am observat că a pomenit și numele primului ministru, iar pe această cale, îl rog să nu uzeze și să nu abuzeze de numele liderului PNL pentru a justifica un demers care are o legătură cu alegerile interne din PSD. Pentru orice om care are o gândire logică, este greu să înțeleagă cum poate fi dezastru în Portul Constanța, atâta timp cât din rapoartele oficiale reiese că toți indicatorii economici sunt pe creștere, investițiile și accesările de fonduri europene sunt fără precedent”, a mai scris președintele PNL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*