Un minor a condus o mașină prin Constanța și a accidentat o persoană

Polițiștii l-au prins pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a plecat să se plimbe cu mașina prin oraș deși nu avea nici vârsta legală pentru a conduce și nici experiența necesară. În plus, a provocat și un accident rutier și a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a produs la primele ore ale zilei de 16 noiembrie, pe Aleea Topolog din municipiul Constanța. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la ora 1.50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, a condus un autoturism pe aleea Topolog din municipiul Constanța, dinspre bulevardul I. C. Brătianu către strada I. L. Caragiale. Când a ajuns în zona Școlii Nr. 8, pe fondul neatenției, a surprins și accidentat ușor o tânără, de 22 de ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat ulterior în jurul orei 2.20. Minorul a fost audiat și este cercetat în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*