Cetățenii din Medgidia sunt invitați la o dezbatere publică cu privire la serviciul de ecarisaj din municipiu

Câini maidanezi. FOTO Cătălin Schipor

Soarta câinilor fără stăpân din municipiul Medgidia va fi dezbătută în ședință publică, la inițiativa autorităților locale.

Medgidienii sunt invitați miercuri pe 3 octombrie, începând cu ora 15.00, la sala de ședințe a consiliului local municipal. Aici va avea loc dezbaterea publică cu următoarea temă : „Atribuirea directă a serviciului de capturare, transport, adăpostire, și alte operațiuni sanitar – veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Medgidia”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*