Școala Gheorghe Țițeica își face armată de… oameni de zăpadă

Oameni de zăpadă făcuți de elevii de la Școala Gheorghe Țițeica
Oameni de zăpadă făcuți de elevii de la Școala Gheorghe Țițeica

Animați de spiritul vacanței și de bucuria de a putea, în sfârșit, să plutească și la Constanța într-un ocean de ninsoare, elevii clasei pregătitoare C a Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” au realizat vineri, 13 ianuarie, în Piața Ovidiu, un minipluton de oameni de zăpadă.

“Am aflat cu interes că s-a constituit o armată de oameni de zăpadă pe faleza Cazionoului. Ideea mi s-a părut interesantă și m-am gândit să mobilizez elevii și părinții clasei la care sunt învățătoare pentru a realiza și noi omuleți care să se alăture, metaforic, celor deja creați. Contează veselia, dorința ca micuții mei elevi să facă ceva împreună cu părinții lor și bucuria de a fi împreună în aceste ultime zile de vacanță!”, a declarat Adela Marin, profesoara coordonatoare a acestei activități.

Activitatea a reunit peste 25 de elevi și tot atâția părinți care, preț de două ore, au lucrat pentru ca omulețul lor să fie cel mai original și cel mai amuzant. S-au folosit tehnici și accesorii variate. Am remarcat un om făcut din bulgări mici de zăpadă puși unul lângă altul, ca și unul foarte patriot care era accesorizat cu o eșarfă tricoloră. La finalul întâlnirii, copiii se puteau confunda cu micile lor creații.

Centrul istoric al Constanței a fost invadat de culori, de zâmbete, de freamăt, încântând trecătorii și aducând surâsuri pe fețele tuturor.

Pentru a încheia activitatea într-un mod care să constituie o amintire de neuitat, elevii au fost răsfățați cu un tort în formă de … om de zăpadă, evident, pe care erau scrise trei cuvinte: “Oameni, zăpadă, iubire!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*