Tânăr reținut de polițiști după ce a fost prins în timp ce se masturba în public, în Agigea

Suspect încătușat de către polițiști. FOTO Poliția Română

Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce a fost prins în timp ce se masturba în public, în zona sensului giratoriu din Agigea.

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de joi, 06 mai.

„În jurul orei 08.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la un bărbat, de 28 de ani, care săvârșea acte sexuale explicite, pe marginea DN 38, în zona sensului giratoriu din comuna Agigea”, au precizat sursele citate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de vineri, 7 mai, el urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*