Acțiuni intensificate de dezinsecție în municipiul Constanța

Acțiuni intensificate de dezinsecție în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța desfășoară constant acțiuni de dezinsecție, tratamentele împotriva țânțarilor, căpușelor, gândacilor sau păianjenilor având loc în tot orașul. Aceste tratamente se fac în fiecare seară, atunci când condițiile meteorologie permit.

Potrivit Primăriei Constanța, substanța utilizată este Solfac Trio, o substanță avizată de Ministerul Sănătății.

Produsul are o acțiune insecticidă rapidă și poate persista până la câteva săptămâni, în funcție de suprafața tratată. Substanța oferă, de asemenea, un efect puternic de „flush-out”, de „extragere” a dăunătorilor din ascunzișuri, este recomandat atât pentru controlul insectelor zburătoare, cât și târâtoare. Datorită compoziției speciale, are și un efect repelent, îndepărtând și ținând departe insectele de zonele tratate.

Din punct de vedere al eficienței aplicării măsurilor de combatere și eliminare a insectelor dăunătoare, acțiunile de dezinsecție trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât și pe cel privat. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariții a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetățenilor, asociațiilor de proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului Constanța, să efectueze tratamente de dezinsecție în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*