CERONAV a fost invitat la lucrările NATO în domeniul transporturilor

Sediul Ceronav. FOTO Ceronav

În data de 25  octombrie 2023 a avut loc la Bruxelles, la sediul NATO, întâlnirea Grupului de Transport de Suprafață și Ape Interioare (TG IST).

Delegația României, reprezentată de Directorul General CERONAV, Dr. Ing. Ovidiu Sorin Cupșa şi Expertul Internațional NATO la nivelul TG IST, domnul Eugen Marin, a participat la lucrările grupului.

În cadrul lucrărilor, Ovidiu Sorin Cupșa a subliniat rolul important pe care îl are CERONAV în domeniul pregătirii profesionale din sectorul naval și a prezentat oportunitatea instruirii personalului militar în domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare.

“Invitația la lucrările Grupului reprezintă o ocazie deosebită pentru CERONAV, de a-și prezenta competențele în domeniul instruirii navale. CERONAV are încheiat un joint venture cu Sea Survival Limited din  Statele Unite, care este cel mai important furnizor de training pentru armata americană, în parteneriat civil-militar. CERONAV are ca obiectiv instruirea militarilor NATO, în domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Cu sediul la Bruxelles, NATO are 31 de state membre, între care și România, începând cu 2 aprilie 2004.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*