Bărbat reținut după ce și-a omorât în bătaie mama de 92 de ani, pentru că îi reproșa că ascultă muzică prea tare

Un bărbat din Cogealac a fost reținut pe bază de ordonanță a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța după ce și-a omorât în bătaia mama de 92 de ani, după ce aceasta i-ar fi reproșat că ar fi ascultat muzică prea tare.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, în jurul datei de 07 martie, în cursul nopții, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în locuința comună din localitatea Cogealac, în urma unui conflict spontan generat de nemulțumirea victimei că fiul ei asculta muzică la un volum tare, deși ora era târzie, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, în vârstă de 92 de ani, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, constând în hemoragie și contuzii meningo-cerebrale, fracturi ale oaselor nasului și multiple fracturi costale, ce au condus la decesul acesteia, survenit la data de 11 martie 2021, în spital”, au precizat procurorii constănțeni.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că deși mama sa suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracțiunii. Abia când starea de sănătate a victimei s-a înrăutățit, el a rugat un vecin să cheme ambulanța, dar nu a destăinuit și nici măcar personalului medical modul în care mama sa suferise vătămările.

Prin ordonanțele din data de 11 martie ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea bărbatului pe timp de 24 de ore, acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în forma omorului. În cursul zilei de vineri, 12 martie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un bărbat și-a ucis mama pentru că îi reproşa că ascultă muzică prea tare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*