Cernavodă se transformă, pentru cinci zile, în Orășelul lui Moș Crăciun

Iluminatul festiv de la Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Cernavodenii sunt așteptați, în perioada 19 – 23 decembrie 2018, în Orășelul lui Moș Crăciun. Timp de cinci zile, cei mici se pot întâlni cu  Moșu’ la biroul acestuia, pot lăsa scrisori în cutia poștală și pot participa la diferite activități instructiv-educative organizate  în căsuța spiridușilor, căsuța zânelor dar și în căsuța lui Rudolf, toate aceste în compania  ajutoarelor lui Moșu’.

Frumoasele ateliere decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă  sunt amplasate pe platoul din fața Primăriei. Acestea pot fi vizitate zilnic de copiii cernavodeni în intervalul orar 17:00 – 19:00, timp în care cei mici vor învăța să confecționeze globuri, vor primi cadouri simbolice de la ajutoarele Moșului și vor participa la spectacole educativ-umoristice și scenete prezentate de actori profesioniști.

În cadrul evenimentului ”Cernavoda Magic” pe scena amenajată în Orășelul lui Moș Crăciun vor avea loc zilnic spectacole susținute de artiști profesioniști precum Gheorghe Gheorghiu, Minodora, Radu Ile, Nick, Sânzienele dar și de artiștii Casei de Cultură I.D. Chirescu.

De asemenea, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă toți cernavodenii se pot bucura de orașul frumos iluminat dar și de patinoarul pus la dispoziție cetățenilor de către Administrația Publică Locală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*