Mesaj al primarului Mariana Gâju pentru toți locuitorii comunei Cumpăna cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj către toți cumpănenii, cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă.

 

„Sfintele sărbători ale Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos îmi oferă prilejul de a vă transmite gândurile mele bune şi de a vă dori din toată inima multă fericire, sănătate, prosperitate şi căldură sufletească, alături de cei dragi!

În prag de An Nou, vă doresc să fiți înconjurați de dragostea celor apropiați şi să vă bucurați din suflet de această perioadă magică.

Crăciun Fericit !

Un An Nou al dorințelor împlinite!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*