FOTO Chimpex se implică din nou în comunitatea locală: Cutia cu fapte bune

Echipa Chimpex a făcut fericiți zeci de copii și familiile acestora. FOTO Chimpex

Compania Chimpex, parte din grupul elvețian Ameropa, își continuă tradiția de a veni în sprijinul comunității, de a fi alături de copiii care provin din medii defavorizate.

În data de 19 decembrie, caravana Chimpex încărcată cu daruri a ajuns la cincizeci de copii provenind din familii nevoiașe din localitățile Valea Dacilor, Siminoc, Valu lui Traian și Constanța. Astfel, Compania Chimpex a oferit cincizeci de pachete cu alimente, iar angajații companiei s-au alăturat acestei acțiuni și au pregătit cincizeci de cutii cu cadouri pentru copii.

Spiridușii lui Moș Crăciun au fost copiii din casele de tip familial ale Fundației P.R.R., care au înmânat împreună cu echipa Chimpex daruri copiilor din familiile nevoiașe.

Pe termen lung, prin intermediul unor proiecte de acest gen, Chimpex îşi reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și se implică pentru a ajuta cazuri defavorizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*