Cercetări ale polițiștilor constănțeni după ce un băiat de 16 ani a fost agresat de alți doi adolescenţi, în apropierea unui liceu

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un adolescent în vârstă de 16 ani a fost agresat vineri, 24 septembrie, de alți doi tineri, cu vârste de 15 ani şi de 16 ani, în vecinătatea unui liceu din Constanţa.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, incidentul a avut loc în jurul orei 13.00.

„Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un băiat, de 16 ani, ar fi fost lovit la nivelul feței de către alți doi tineri, de 15, respectiv 16 ani, faptă petrecută în proximitatea unui liceu din municipiul Constanța. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat sursele citate.

Deplasați la fața locului, polițiștii i-au identificat pe cei doi adolescenți bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, urmând ca la finalizarea acestora să se ia masurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Anchetă a ISJ Constanța, în urma incidentului în care un adolescent a fost agresat în apropierea unui liceu din municipiu – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*