City Park Mall lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

City Park Mall lansează aplicație SPOT

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din City Park Mall. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate My Spot?

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.

Clienții City Park Mall se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat în momentul în care se ce se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

Beneficiile Select Spot includ reduceri de până la 10% la magazinele partenere de fashion, make-up, încălțăminte, optică și sport, respectiv noutăți despre evenimente. Nivelul Premium Spot aduce utilizatorilor reduceri între 5% și 15% la o serie de magazine, precum și evenimente exclusive pentru membri. Între beneficiile Elite Spot se numără evenimente exclusive, sesiuni private de shopping și reduceri de până la 20% la magazine.

Printre magazinele partenere care oferă reduceri în cadrul aplicației se numară Various Brands, BUZZ, Nomasvello, Bigotti, Tezyo, Salamander, OPTIblu, Melkior, Anastasia Beverly Hills, Xpert Beauty, Sabon și mulți alții.

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă  în 15 centre comerciale din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și City Park Mall.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*