Cele două bazine unde era căutat băiatul din Pecineaga au fost golite, dar nici urmă de micuț

Minorul dispărut nu a fost găsit în bazinele de dejecții. FOTO ISU Dobrogea

Băiatul dispărut din Pecineaga este de negăsit. Pompierii au terminat de scos apa din cele două bazine de colectare a dejecțiilor de la ferma de porci indicate de către anchetatori, iar până acum nu a fost găsit nici un semn al prezenței sale. Polițiștii continua audierile și verificările.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea, dar și ajutoarele lor de la ISU Tulcea și ISU Călărași au strâns pompele cu care au scos apa din cele două bazine de dejecții, timp de trei zile. Ultimele verificări în locațiile respective, chiar și cele făcute cu sonarul celor de la Garda de Coastă nu au dat de nici o urmă a băiatului.

„ S-a golit bazinul pana la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic… “, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

În acest timp, la sediul poliției din Pecineaga continua audierile, polițiștii lucrând intens, ajutați de jandarmi și alte forte de ordine, pentru a-l găsi pe minorul dispărut. De asemenea, se caută cele mai mici indiciii și pe străzi, pe camp și pe înregistrările video.

În continuare, în anchetă, potrivit unor surse neoficiale din cadrul anchetatorilor, se merge pe toate variantele posibile: accident în urma căruia băiatul a căzut totuși într-unul din bazine, dar cumva încă nu a fost găsit, accident rutier, iar trupul său să fie ascuns undeva, să fie răpit și ascuns undeva și chiar crimă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*