Tânăr înjunghiat în plină stradă în Constanța. Polițiștii îl caută pe agresor

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un tânăr de aproximativ 26 de ani a fost înjunghiat luni noapte, în zona Icil din municipiul Constanța. El a fost dus la spital conștient. Polițiștii îl caută pe agresor.

Polițiștii spun că luni noaptea au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost înjunghiată în zona ICIL din Constanța. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au început cercetările. Ei audiază martori și fac demersuri pentru identificarea unor camere de supraveghere din zona respectivă. Deocamdată, agresorul nu a fost prins.

La acest incident a intervenit și un echipaj SMURD. Cadrele medicale au preluat un bărbat de aproximativ 26 de ani, care avea multiple plăgi în zona spatelui. El a fost transportat la spital conștient pentru îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*