Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța, Pavilionul Expozițional, și-a mărit capacitatea de imunizare

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța.

La Pavilionul Expozițional din Constanța au devenit funcționale, începând de marți, 23 martie, 20 de noi fluxuri de vaccinare, care se adaugă celor 14 linii existente. Capacitatea de vaccinare a centrului este astfel suplimentată, ajungând la 34 de linii de vaccinare, care sunt operaționale în funcție de programări și de numărul de vaccinuri disponibile.

Mai mult, echipa mobilă va acționa în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate, persoanelor netransportabile și a celor care domiciliază la aceeaşi adresă. Vor fi vaccinate aproximativ 2.000 de persoane.

Până în prezent, la nivelul centrelor de vaccinare din județul Constanța au fost vaccinate 72.951 de persoane. La nivelul municipiului Constanța, au fost vaccinate peste 30.000 de persoane.

Medicii, asistenții medicali și registratorii medicali care doresc sa se implice în campania de vaccinare sunt rugați sa depună documentele necesare la sediul DGAS din strada Unirii nr. 104 sau pe adresa de mail resurseumane@dgas-ct.ro.

Centrul de vaccinare este deschis zilnic, între orele 08.00 – 20.00, inclusiv sâmbăta și duminica. Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724. Linia telefonică este disponibilă zilnic, între orele 09.00 – 17.00. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25.

Centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța oferă un spațiu generos în care activitatea de imunizare se poate realiza în condiții optime. Centrul este deservit de parcare. Accesul în zonă este facilitat de mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile 102 P, 5-40 și 14.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*