Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de poliţiştii locali constănțeni

Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de poliţiştii locali. FOTO: DGPL Constanța

Săptămâna aceasta, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.

Au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale în valoare 31.223 de lei, în conformitate cu prevederile Codului Rutier. De asemenea, 18 autoturisme au fost ridicate și transportate în parcul auto al municipalității.

Încă o dată, poliţiştii locali atrag atenția asupra importanței respectării prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*