Un tânăr de 18 ani a fost reținut după ce a tâlhărit un bărbat în comuna Ion Corvin

Reținut pentru tâlhărie. FOTO IPJ Constanțța

Un tânăr de 18 ani a fost reținut după ce a tâlhărit un bărbat de 49 de ani în comuna Ion Corvin.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

“La data de 24 ianuarie a.c., acesta ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un bărbat, de 49 de ani, de un telefon mobil și o sumă de bani, în comuna Ion Corvin.

Tânărul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 30 ianuarie a.c., acesta va  fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*