Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei în minivacanța de 1 Decembrie a fost Vama Veche

PTF Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

În această mini-vacanță, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au aflat permanent la datorie atât pe mare cât și pe uscat, în zona de competență a județelor Constanța și Tulcea.

Aproximativ 35.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei de stat, folosind 8000 de mijloace de transport.

Cel mai aglomerat punct de trecere, ca de fiecare dată, a fost P.T.F. Vama Veche, fiind tranzitat de aproximativ 16.000 de persoane.

În acest sens polițiștii de frontieră au luat măsuri punctuale astfel încât timpul de așteptare pe sensul de ieșire sau de intrare să nu fie ridicat, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontieră care au efectuat controlul cât și prin utilizarea la maxim a infrastructurii punctelor de trecere.

În aceasta perioadă polițiștii de frontieră au constatat un număr de 5 infracțiuni, la regimul rutier, al dreptului de proprietate intelectuală, al siguranței navigației precum și la regimul produselor accizabile.

Nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*