Cod galben de vânt puternic la Constanța

Constanța se află astăzi sub avertizare Cod Galben de vânt puternic. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii constănțeni au emis o atenționarea Cod galben de vânt puternic, valabilă până la ora 14.00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în Dobrogea, vântul va avea intensificări cu viteze de 55 – 60 km/h. Vremea se va menține rece, deosebit de rece noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, și izolat va ninge slab. Temperaturile maxime se vor situa între -4 și 0 grade, iar cele minime între -9 și -4 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055;

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922;

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737/552.271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*