Traficul rutier va fi restricționat pe strada Mircea cel Bătrân pentru lucrări de reparații la carosabil

Trafic rutier restricționat pe strada Mircea cel Bătrân pentru lucrări de reparații a carosabilului, FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, 18 martie, pe strada Mircea cel Bătrân, urmând să se execute lucrări de reparații a carosabilului.

Astfel, se va interveni cu utilaje de frezare și asfaltare pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul cuprins între strada Alexandru cel Bun și strada Dumbrava Roșie. Se vor executa lucrări de reparații la nivelul carosabilului în urma unei avarii la rețeaua de utilități publice. De asemenea, va fi înlocuit și adus la cota asfaltului un capac de canalizare deteriorat din zona menționată.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total în interval orar 08.00 – 16.00, traficul rutier va fi deviat pe strada Alexandru cel Bun, strada Moldovei și strada Dumbrava Roșie.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*