Cea mai sigură comună din județul Constanța: Peștera va fi supravegheată video

Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro
Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro

Comuna constănțeană Peștera este recunoscută pentru faptul că rău-făcătorii nu prea își fac de cap. Din această vară, indivizii certați cu legea nu mai au nicio șansă. Primăria a montat 19 camere de supraveghere menite să intimideze orice gest necugetat al localnicilor sau al vizitatorilor de ocazie.

Primarul Valentin Vrabie a declarat că sistemul de supraveghere a fost montat în special în zonele centrale. Actele de vandalism ar putea în acest fel dispărea complet.

Costul proiectului este unul ridicat, dar utilitatea acelor camere este justificată. Primarul spune că a cheltuit aproape 30.000 de euro din bugetul local pentru această etapă. Anterior, Primăria a mai instalat 21 de camere video în școli și la sediile instituțiilor publice din localitate.

Valentin Vrabie spune că au fost montate trei camere la Izvoru, șapte la Peștera, trei la Ivrinezu Mic, trei la Ivrinezu Mare și cinci la sediul Primăriei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*