Accident grav între Peștera și Medgidia – cinci persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO IPJ Constanța

Evenimentul s-a produs la puțin timp după ora 18.00, când conducătorul auto al unui autoturism a pierdut controlul volanului.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs pe DJ 222, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism care s-a răsturnat. La fața locului au ajuns trei echipaje ale SAJ Constanța, care au găsit cinci victime: patru adulți și o minoră. Toate cele cinci victime proveneau din autoturismul răsturnat. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Medgidia.

UPDATE:

La data de 28 decembrie, în jurul orei 18.00 un bărbat a condus un autoturism pe DJ 222, circulând dinspre localitatea Remus Opreanu, către municipiul Medgidia şi ajungând la km 155 + 100m a pierdut controlul direcţiei de deplasare pe fondul neatenției în conducere, a intrat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care dupa impact s-a rasturnat pe partea dreapta a sensului de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celui de al doilea conducator auto si a pasagerilor, un bărbat de 38 ani, o femeie de 27 ani, o minora de 6 ani si o femeie de 34 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*