Accident grav între Peștera și Medgidia – cinci persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO IPJ Constanța

Evenimentul s-a produs la puțin timp după ora 18.00, când conducătorul auto al unui autoturism a pierdut controlul volanului.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs pe DJ 222, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism care s-a răsturnat. La fața locului au ajuns trei echipaje ale SAJ Constanța, care au găsit cinci victime: patru adulți și o minoră. Toate cele cinci victime proveneau din autoturismul răsturnat. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Medgidia.

UPDATE:

La data de 28 decembrie, în jurul orei 18.00 un bărbat a condus un autoturism pe DJ 222, circulând dinspre localitatea Remus Opreanu, către municipiul Medgidia şi ajungând la km 155 + 100m a pierdut controlul direcţiei de deplasare pe fondul neatenției în conducere, a intrat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care dupa impact s-a rasturnat pe partea dreapta a sensului de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celui de al doilea conducator auto si a pasagerilor, un bărbat de 38 ani, o femeie de 27 ani, o minora de 6 ani si o femeie de 34 ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*