FOTO Grătaragii de pe domeniul public și stăpânii de locuri de parcare adjudecate cu navete goale amendați în continuare de către polițiștii locali constănțeni

Petrecăreții au fost sancționați și puși să facă curat. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat sâmbătă 8 septembrie pe toată raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul constănțenilor. Aceștia au aplicat 205 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.930 lei.

Controalele s-au desfășurat independent de alte instituții și au fost orientate în principal pentru: menținerea curățeniei, prevenirea tulburării ordinii și liniștii publice, protecția mediului, etc.

Au fost încheiate 26 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru apelarea în mod repetat la mila publicului, consum de alcool în locuri publice, încălcarea unor norme de conviețuire socială și care afectează buna vecinătate. De asemenea, au fost constatate 70 fapte antisociale legate de nerespectarea regulilor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanta, staționarea vehiculul pe spațiul verde ori depozitarea unor obiecte pe domeniul public în scopul „rezervării” unui loc de parcare. Nu au lipsit nici grătaragii – 3 la număr, depistați în locuri, care nu erau destinate unor astfel de activități. În ceea ce privește activitățile comerciale ilicite au fost emise 9 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru acte de comerț ilicit și s -au dispus 5 măsuri complementare de confiscare a bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*