FOTO VIDEO Razie de amploare organizată în județul Constanța

Polițiștii constănțeni au fost angrenați într-o acțiune de amploare. FOTO IPJ Constanța

Lucrătorii poliției municipiului Constanța împreună cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publică și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Constanța.

În total, 136 de polițiști participă la acțiunea de pe raza întregului municipiu, precum și a localităților limitrofe, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța și cei ai Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Special au efectuat 7 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni contra patrimoniului, precum fapte de tâlhărie, furturi din auto, buzunare și locuințe.

În acțiune sunt angrenați și jandarmii constănțeni, polițiști locali, precum și reprezentanți ai unor societăți particulare.

1 Trackback / Pingback

  1. Sute de sancțiuni, percheziții și rețineri – bilanțul raziei din cursul zilei de miercuri | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*