Caz șocant la Medgidia. O fetiță de patru ani a fost înjunghiată de mama ei

Anchetă la Medgidia, după ce o fetiță de patru ani a fost înjunghiată de mama ei

Un caz șocant a avut loc sâmbătă după amiază la Medgidia, după ce o fetiță de patru ani a fost înjunghiată de mama ei. Aceasta a fugit ulterior, fiind prinsă de către polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o fată, în vârstă de 4 ani, ar fi fost înjunghiată la domiciliul său din localitate. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că minora ar fi fost înjunghiată de către mama sa, de 28 de ani, care ar fi părăsit locuința dupa comiterea faptei. Aceasta a fost găsită de polițiști și condusă la sediul Poliției municipiului Medgidia.  Cercetările continuă, în vederea încadrării faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

Femeia a spus anchetatorilor că a înjunghiat-o pe fetiță deoarece făcea gălăgie.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Ea a suferit două plăgi în regiunea abdominală. Starea de sănătate a fetiței este stabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*